29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Liman Görmek Rüyada Liman Görmek
HaberTL.com

Rüyada Liman Görmek

24 Mart 2018 1052 Yorum Yap

Rüyada Liman Görmek

Liman rüya tabiri, Rüyamda Liman gördüm? Liman rüya yorumu, Liman ne demektir, Liman neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada L..

Liman rüya tabiri, Rüyamda Liman gördüm? Liman rüya yorumu, Liman ne demektir, Liman neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Liman görmek ile alakalı tabirler? Liman ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada bir liman gormek, her guclugu yenerek ra­hat ve huzura kavusacaginiza ve hayatinizin emniyette bulundugu­na yorumlanir. Bir limanda demirli bircok gemi gormek, evinize bircok misafir gelecegine isarettir. Ruyada liman gormek, her turlu guclugu yeneceginize isarettir, seklinde yorumlanir. Bazen de liman gormek, huzur, rahata, emniyet ve sela­mete isarettir. Ruyasinda kendisine ait bir gemiyi limana cekip bagladi­gini goren kisinin, islerinin yoluna girecegine, rahat ve huzurda olduguna isaret eder seklinde yorumlanmistir. Limanda gemiler gormek, yolcunuz varsa, onun gelecegi­ne veya evinize cok misafirlerin gelecegine isarettir. Bir kimsenin ruyada geminin liman (rihtim)da bagli dur­dugunu gormesi, cikmak niyetinde oldugu yolculuktan veya seyahatten vazgectigine isarettir seklinde yorum­lanmistir. Bu ruyayi goren kisi, eger bekar ise, iyi ve mu­kemmel bir evlilik yapacagina isaret eder demislerdir.

Rüyada Liman Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Liman Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi