18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Madalya Görmek Rüyada Madalya Görmek
HaberTL.com

Rüyada Madalya Görmek

09 Nisan 2018 959 Yorum Yap

Rüyada Madalya Görmek

Madalya rüya tabiri, Rüyamda Madalya gördüm? Madalya rüya yorumu, Madalya ne demektir, Madalya neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Madalya rüya tabiri, Rüyamda Madalya gördüm? Madalya rüya yorumu, Madalya ne demektir, Madalya neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Madalya görmek ile alakalı tabirler? Madalya ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada madalya gormek gorulen madalyanin madenine gore yorumlanir. Fakat genellikle madalya gormek fayda veya zarar ile yorumlanir. Ruyada bir madalya kazandiginizi gor­mek islerinizde kucuk bir ilerleme olacagina isaret eder. Madalya­yi birisine verdiginizi veya kaybettiginizi gormek madalyanin ya­pildigi madenin kiymetine gore zarar ve ziyana, elinizden mal ve para cikacagina isaret olarak yorumlanir. Bir baskasini madalya al­mis veya takmis gormek dostlarinizin sizi sevindirici bir harekette bulunacaklarina isarettir. Gogsunuzde bir madalya oldugunu, fakat bunu cikarip attiginizi gormek kendi elinizle yapacaginiz yanlis bir hareket yuzunden kendinizi zarara sokacaginiza isarettir.  Ruyada madalya almak iyiye yorulurken, madalya vermek ise, zararla yorumlanir.

Rüyada Madalya Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Madalya Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi