16 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Makarna Görmek Rüyada Makarna Görmek
HaberTL.com

Rüyada Makarna Görmek

02 Eylül 2018 897 Yorum Yap

Rüyada Makarna Görmek

Makarna rüya tabiri, Rüyamda Makarna gördüm? Makarna rüya yorumu, Makarna ne demektir, Makarna neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Makarna rüya tabiri, Rüyamda Makarna gördüm? Makarna rüya yorumu, Makarna ne demektir, Makarna neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Makarna görmek ile alakalı tabirler? Makarna ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada makarna yapmak, almak, pisirmek, hayli karli, bereketli bir ise baslayacaginiza ve yeni bir ise tesebbus edeceginize isaret olarak yorumlanir. Ruyada makarna yediginiz gormek, tutumlu biri olmaya baslayacaginiza, elinize mal ve para gececegine,birisine makarna verdiginizi gormek, makarna verdiginiz kimseden menfaat temin edeceksiniz demektir. Ruyada makarna gormek, iyiye ve hayirli bir ise sahip oldugunuza veya olacaginiza isaretle tabir olunur. Ruyada makarna gormek, paranizin ve gelirinizin azaldigini anlayarak, tasarruflu bir yasama koyularak bundan cok hayir elde edeceginize isaretle tabir olunur.

Rüyada Makarna Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Makarna Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi