25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Nabız Görmek Rüyada Nabız Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nabız Görmek

10 Nisan 2018 892 Yorum Yap

Rüyada Nabız Görmek

Nabız rüya tabiri, Rüyamda Nabız gördüm? Nabız rüya yorumu, Nabız ne demektir, Nabız neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada N..

Nabız rüya tabiri, Rüyamda Nabız gördüm? Nabız rüya yorumu, Nabız ne demektir, Nabız neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Nabız görmek ile alakalı tabirler? Nabız ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nabzimizi dinlediginizi gormek, asik olacaginiza fakat ondan karsilik goremeyeceginize yorumlanir. Nabzinizin siddetli attigini gormek, pek yakinda buyuk acilarla karsilasacaginiza isarettir. Ruyada nabzin attigini isitmek, saglik haberleri alacaginiza isarettir. Nabiz atislarinin duzenli oldugunu gormek, sihhate; yukseldigini yahut dustugunu gormek stres ve heyecana, asiri yemeye isarettir. Ruyada nabzini dinledigini gormek, uzuntu ve kedere isarettir. Ruyada gorulen nabiz atislari, evhama, kendini dinlemeye ve seytanin vesveselerine de yorumlanir.

Rüyada Nabız Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nabız Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi