29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Nar Görmek Rüyada Nar Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nar Görmek

02 Eylül 2018 917 Yorum Yap

Rüyada Nar Görmek

Nar rüya tabiri, Rüyamda Nar gördüm? Nar rüya yorumu, Nar ne demektir, Nar neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nar gö..

Nar rüya tabiri, Rüyamda Nar gördüm? Nar rüya yorumu, Nar ne demektir, Nar neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nar görmek ile alakalı tabirler? Nar ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nar gormek, pek yakinda uzun zamandan beri gormediginiz bir dostunuzla kucaklasacaginiza isaret eder. Eksi nar yediginizi gormek, haram mala kavusacaginiza isarettir. Mevsiminde tatli nar yediginizi gormek, birisinden dayak yiyeceginize isarettir. Narlari topladiginizi gormek iktidarli bir kimseden servete kavusacaginiza isarettir. Ruyada nar gormek, bol rizik ve zenginlik isaretidir. Ba­zen de cocuk sahibi olunacagina isaretle yorumlanir. Nar yemek, buyuklere hizmet edeceginize veya yolculuga isaret olarak tabir edilir. Ruyasinda eksi nar yedigini gormek, haram mal yiyecegi­ne isarettir, dediler. Bazi yorumculara gore de, eksi nar, uzuntu ve kedere isarettir dediler. Ruyasinda eksi ve tatlisi karisik olan bir nar gormek, ha­ram bir mal elde edilecegine veya kazanilacagina isarettir. Danyel (a. s. )'in yorumu. Kisinin ruyada mevsiminde nar gormesi, mal elde edecegine ve iyi bir kadinla evlenmis olduguna isarettir. Mevsim disinda nar gormek, hayirla yorumlanmaz demistir. İbn -i Sirin' in yorumu. Ruyada nar gormek, zengin bir ka­dina veya mala ve nakit paraya isaret eder demistir. Ruyasinda eksi bir nar yedigini goren kisi, mal yonunden fakir olacagina veya zengin bir hanimla evlenecegine ve eline ondan mal gececegine yorumlamistir. Eksiyi seven kimse icin, ruyada gorulen eksi nar, rizik ve mala isaret eder. Bir kisinin ruyasinda nar sattigini gormesi, o kisinin dunyayi ahirete tercih etmesine isaret eder. Ruyada gorulen nar agaci, dindar, varlikli ve comert bir kimseye isaret eder. Ruyada gorulen nar tanesi, kolaylikla elde edilen bir mal ve kazanca isaret eder. Ruyada gorulen kirmizi nar taneleri, altina; beyaz nar taneleri, gumuse isarettir. Ruyada nar kabugu yemek, hastaliktan sifa bulmaya isarettir. Ruyada nar suyu icmek, kisinin nafakasina isarettir. Ruyada nar agacini kesmek, akrabayla iliskiyi kesmeye, ziyaret etmemeye isarettir.

Rüyada Nar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi