23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Nevruz Günü Görmek Rüyada Nevruz Günü Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nevruz Günü Görmek

02 Eylül 2018 872 Yorum Yap

Rüyada Nevruz Günü Görmek

Nevruz Günü rüya tabiri, Rüyamda Nevruz Günü gördüm? Nevruz Günü rüya yorumu, Nevruz Günü ..

Nevruz Günü rüya tabiri, Rüyamda Nevruz Günü gördüm? Nevruz Günü rüya yorumu, Nevruz Günü ne demektir, Nevruz Günü neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nevruz Günü görmek ile alakalı tabirler? Nevruz Günü ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nevruz gununu gormek, umitsizlik ve kederden kurtulacaginiza isaret olarak yorumlanir. Ruyada nevruz gununde oldugunu gormek, kederden ve umitsizlikten kurtulmaya isaretle tabir olunur. Bir kimse, ruyasinda nevruz gununde bulundugunu ve nevruz gunune kavusmus oldugunu gorse, o kimsenin gecmiste yasadigi sevincli gunlerden biri ona geri doner, uzuntulu ve kederli gunleri gecer, onceleri kaybetmis ol­dugu mallan tekrar geri gelir ve eline gecmis olur veya ola­cagina isaretle tabir olunur. Dernek oluyor ki, ruyasinda nevruzda bulundugunu goren kimse, eski zenginligine ka­vusur veya eski sevincli gunlerine yeniden kavusur ve uzuntulerden, sıkıntılardan kurtulur, seklinde tabir edilir.

Rüyada Nevruz Günü Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nevruz Günü Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi