24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Nikah Görmek Rüyada Nikah Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nikah Görmek

02 Eylül 2018 893 Yorum Yap

Rüyada Nikah Görmek

Nikah rüya tabiri, Rüyamda Nikah gördüm? Nikah rüya yorumu, Nikah ne demektir, Nikah neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada N..

Nikah rüya tabiri, Rüyamda Nikah gördüm? Nikah rüya yorumu, Nikah ne demektir, Nikah neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nikah görmek ile alakalı tabirler? Nikah ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nikah oldugunuzu gormek, namaz, oruc veya hac gibi ibadetlerin azligina isaret eder. Ruyada nikah memurunu gormek, bekar bir kimse icin evlilige, evliler icin ayriliga veya ruyanin durumuna gore bir toplulugun lideri bulunmasina yahut da bir sozlesme yapacaginiza veya baska bir kimsenin kendisiyle sozlesme imzalayacagina isaret eder. Ruyada nikah gormek, bir farzi (Hac gibi, namaz ve oruc gibi farzi) yerine getirmeye isarettir. Nikah memuru gormek, gonul huzuruna ve islerin yolunda gidecegine mutluluga isarettir. Ruyada nikah gormek, iyilik gormek, ortaklik yapmak, bu­yuk memur olmak ve buyuk bir vazife almak gibi seylere isaretle tabir edilir. Ruyasinda bir dusmani ile nikahlandigini goren kimse, dus­manini yener, dusmanina galip (ustun) gelir veya gelecegi­ne isarettir, diye yorumlanir. Ruyada yapilan nikah, oruc, namaz, zekat, hac gibi farz olan ibadetlerden birini yerine getirmeye, hayatin bir duzene girmesine, sorumluluk ve her turlu kotulukten emn'yete isarettir. Bilmedigi bir kadinla nikahlandigini gormek, dini emirlere simsiki sarilmaya isarettir. Her turlu nikah akdinin uygun bir ortamda ve usulune uygun olarak gerceklestigini gormek, evliler icin sevgi ve muhabbet tazelenmesine; bekar kimse icin hayirli kismete isarettir.

Rüyada Nikah Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nikah Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi