24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Öfkelenmek Rüyada Öfkelenmek
HaberTL.com

Rüyada Öfkelenmek

17 Nisan 2018 987 Yorum Yap

Rüyada Öfkelenmek

Öfkelenmek rüya tabiri, Rüyamda Öfkelenmek gördüm? Öfkelenmek rüya yorumu, Öfkelenmek ne demektir, Öfkele..

Öfkelenmek rüya tabiri, Rüyamda Öfkelenmek gördüm? Öfkelenmek rüya yorumu, Öfkelenmek ne demektir, Öfkelenmek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Öfkelenmek görmek ile alakalı tabirler? Öfkelenmek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ofkelendiginizi gormek, ne sekilde olursa ol­sun yaklasmakta olan uzuntuyu sukunetle atlatacaginiza isarettir. Ruyasinda ofkelendigini goren kimse, her ne sebepten olursa olsun, bu onun islerinin bozulmasina veya malinin zayi olup zarar etmesine veya edecegine isaret eder. Ruyadaki ofkesinin eger Allah icin bir ofke oldugunu gor­mek, hayir ve iyilige erisecegine isarettir. Ruyada dunyalik icin birine ofkelendigini gormek, dinde istikrarsizliga, isinin bozulma­sina, malinin zayi olmasina isarettir. Ruyada birinin kendisine ofkelendigini gor­mek, ondan gelecek hayir ve menfaate isarettir. Ruyada esinin kendisine ofkelendigini gor­mek, onun guzel gecimine, iffet ve itaatine isarettir.

Rüyada Öfkelenmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Öfkelenmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi