20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Ördek Görmek Rüyada Ördek Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ördek Görmek

17 Nisan 2018 978 Yorum Yap

Rüyada Ördek Görmek

Ördek rüya tabiri, Rüyamda Ördek gördüm? Ördek rüya yorumu, Ördek ne demektir, Ördek neye işaret eder ve ..

Ördek rüya tabiri, Rüyamda Ördek gördüm? Ördek rüya yorumu, Ördek ne demektir, Ördek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ördek görmek ile alakalı tabirler? Ördek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ordek gormek, guzel, mal sahibi ve serefli ve namuslu bir kadina isaret eder. Bazen ruyada ordek gormek, cok guzel ve sisman bir kadina isaret eder. Ruyada surulerle ordek gormek, ucuzluk, bereket ve nîmete isarettir. Ruyada beyaz ordek aldigini gormek, ruya sahibinin eline gececek cok mala ve paraya isarettir. Ruyada beyaz kaz ve ordek gormek, mala ve zengin hanima isaret eder. Ruyada siyah kaz ve ordek gormek ise, hizmetciye isaret eder. Ruyada yabani ordekleri gormek, kara ve denizde ticaretle yolculuk yapan kimselere isarettir. Ruyada evcil ordekleri gormek ise, uzun­tuye, hanima, mulke, hizmetciye veya bekcile­re isarettir. Ruyada bir ordek kesip etinden yedigini gormek, hanimindan kendisine erisecek cok mala ve hayra isarettir. Ruyada ordekleri toplu halde otlattigini gormek, sanli ve buyuk bir toplulugun yuksek makamlarinda bulunmaya ve onlar eliyle gele­cek cokca mala ve paraya isarettir. Ruyada ordeklerin bir yerde sesli olarak otusmelerini gormek, yangin, bogulma veya olumden dolayi uzuntu ve kedere isaret eder. Yine ruyada ordeklerin bir yerde sesli ola­rak otusmelerini gormek, kadinlarin sesli ve Feryat edercesine aglasmalarina isarettir. Ruyada ordek gormek, yukselmeye isarettir. Or­degi elinde gormek, yakinda evlenecek demektir. Ordek elinden ucarsa karisi veya sevgilisi kacacak demektir. Ruyada ordek gormek, asil ve guzel, mal-mulk sahibesi, serefli, itibarli bir kadim temsil eder denmistir. Ruyada surulerle ordek gormek, bolluga, ucuzluga, nimet ve berekete isaret eder seklinde yorumlamislardir. Az sa­yida ordek gormek aileye isaretle yorumlanir denmistir. Cafer-i Sadik (r. a. )'in yorumuRuyada ordek gormek, mal ve zengin zevcedir (hanim estir). Ruyada bir ordek goren ve onu kesip yedigini gormek, hanimindan mal kalmaya isa­rettir demistir. Ruyasinda siyah ordek gormek, hizmetci ka­dinla, beyaz ordek gormek, zevce ile yorumlanir demistir. Ruyasinda beyaz bir ordek aldigini goren kimsenin, eline cok mal, mulk gecer ve gececegine isaretle yorumlanmistir.

Rüyada Ördek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ördek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi