25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Pabuç Görmek Rüyada Pabuç Görmek
HaberTL.com

Rüyada Pabuç Görmek

18 Nisan 2018 968 Yorum Yap

Rüyada Pabuç Görmek

Pabuç rüya tabiri, Rüyamda Pabuç gördüm? Pabuç rüya yorumu, Pabuç ne demektir, Pabuç neye işare..

Pabuç rüya tabiri, Rüyamda Pabuç gördüm? Pabuç rüya yorumu, Pabuç ne demektir, Pabuç neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Pabuç görmek ile alakalı tabirler? Pabuç ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

PABUÇ. Ruya da pabuc (ayakkabi) gormek, kis mevsiminde, uzuntu ve kedere isaret, yaz mevsiminde ise, hayir ve be­rekete isaretle tabir olunur. (Daha genis yorum icin "Ayakka­bi "maddesine bakiniz. ) . Ruyada ayaginiza yeni bir pabuc giydiginizi gor­meniz bekar erkek icin guzel bir kizla evlenmeye isaret eder. Şayet pabuc eski ise alacagi es dul olacaktir. Bu ruyayi kadin gorur ise dunya evine girer. Pabucu ayagindan cikarmak ise kari-koca arasinda olacak bir darginliga isarettir. Pabucu ayagindan cikarip tekrar giymek birbirine darilacak olan kari-kocanin yeniden barisacaklarina isa­rettir. Pabucun yandigini gormek, kari-kocadan birinin olecegine isarettir. Pabucu yirtip atmak kari-koca arasinda meydana gelecek ayriliga isaret olarak yorumlanir.

Rüyada Pabuç Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Pabuç Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi