28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Palto Görmek Rüyada Palto Görmek
HaberTL.com

Rüyada Palto Görmek

18 Nisan 2018 1014 Yorum Yap

Rüyada Palto Görmek

Palto rüya tabiri, Rüyamda Palto gördüm? Palto rüya yorumu, Palto ne demektir, Palto neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada P..

Palto rüya tabiri, Rüyamda Palto gördüm? Palto rüya yorumu, Palto ne demektir, Palto neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Palto görmek ile alakalı tabirler? Palto ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada yeni bir palto giydiginizi gormek, islerin ve sagligin duzgun gidecegine, eski bir palto ise fakirlige isaret eder. Paltoyu cikarmak islerin bozulacagina, paltoyu baskasina vermek, kazancini baska birine kaptirmaya isarettir. Sirtindaki paltonun yir­tildigini gormek, hasta olmaya, paltosunu caldirmak servetini kay­betmeye ve fakir dusmeye isaret eder.  iklimli bir ulkeye seyahat yolculuguna cikmasina isaret eder demislerdir.  Ruyanizda palto gormek, memur bir kimse icin, yukse­lecegine (terfi edecegine), daha yuksek makama gececegi­ne, tuccar, ticaret erbabi gorurse, iyi bir kazanci olacagina, fakir biri gorurse, sikintilarindan kurtulacagina, halktan biri gorurse, ucuzluk olacagina ve koylu biri gorurse, bol ve bereketli mahsul elde edecegine isaretle tabir olunur. Ruyada yeni bir palto giydigini gormek, is­lerin ve sagligin duzgun gitmesine isaret eder. Ruyada eski palto gormek fakirligi ifade eder.

Rüyada Palto Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Palto Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi