26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Papağan Görmek Rüyada Papağan Görmek
HaberTL.com

Rüyada Papağan Görmek

03 Eylül 2018 842 Yorum Yap

Rüyada Papağan Görmek

Papağan rüya tabiri, Rüyamda Papağan gördüm? Papağan rüya yorumu, Papağan ne demektir, Papağan neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Papağan rüya tabiri, Rüyamda Papağan gördüm? Papağan rüya yorumu, Papağan ne demektir, Papağan neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Papağan görmek ile alakalı tabirler? Papağan ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada papagan gormek,bos bogazlilik ve ge­vezelik ile yorumlanir. Papagandan bir sey almak, sevgilisine ask iti­rafinda bulunacagina,papagana yem vermek, bir dedikoduya katil­maya yorumlanir. Erkek papagan gormek, acik sozlu, guzel ve ze­ki bir kadinla evlenmeye isarettir. Papagani uzaktan gormek, yalan­ci ve zalim birisine rastlamaya, isaret eder.  Ruyada papagan gormek, konusmasi guzel, tavir ve hareketleri cekici bir haniminiz olacagina veya guzel ko­nusan tavir ve hareketleri duzgun bir cocugunuz olacagi­na isaretle tabir olunur.  Ruyada papagan gormek, bazen de tatli dilli, guzel sozlu biri oldugunuzdan isinizde basarili olacaginiza, fakat bi­raz kibir, kendini begenmislik gibi kotu huyunuz oldugu­na isaretle tabir olunur. Ruyada papagan gormek, alimli, guzel hareket eden, duzgun konusan guzel bir kadin veya cocuga isaret eder. Bazen ruyada gorulen papagan, haddin­den fazla kibirli ve zinaya duskun erkege ya da yabanci bir kadina isaret eder. Bazen de papagan, kadin ticareti yapan, yalanci ve zalim kimseye isaret eder. Papagan filozofa ve onun cocuguna da isaret eder.

Rüyada Papağan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Papağan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi