19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Pasta Görmek Rüyada Pasta Görmek
HaberTL.com

Rüyada Pasta Görmek

03 Eylül 2018 910 Yorum Yap

Rüyada Pasta Görmek

Pasta rüya tabiri, Rüyamda Pasta gördüm? Pasta rüya yorumu, Pasta ne demektir, Pasta neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada P..

Pasta rüya tabiri, Rüyamda Pasta gördüm? Pasta rüya yorumu, Pasta ne demektir, Pasta neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Pasta görmek ile alakalı tabirler? Pasta ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada pasta gormek, sizi sevenler tarafindan arana­caginiza isaretle yorumlanir.  Bazi yorumculara gore ise, ruya da pasta gormek, sevincli bir haber almaya isaret eder demislerdir. Ruyada bekar bi­risinin pasta gormesi veya yemesi, evlilige, evli birinin pasta gormesi veya yemesi sevinecegi bir haber almasina isarettir denmistir.  Ruyada pasta yemek, alayci, kiskanc bir dost veya arkadasin alay konusu olacaginiza isarettir. Dugun pastasi gormek, coktandir yolu gozlenen birine ilani ask etmeye, sekerli ve suslu pasta gormek,kolay ve cabuk kazanilacak mala ve servete,sekersiz pasta gormek, zahmetle elde edilecek mala ve servete isaret eder. Pasta yedigini gormek, kazandigi mal ve parayi bar vurup harman savurmaya, masraf etmeye yorumlanir. Kisinin ruyada pasta gormesi, yolculuga veya misafire yahut mujdeli bir haber alacagi­na isaret eder. Bir pastanede pasta yediginizi gormek, yakinda bir gencle tanisacaginiza; evli ise ha­yirli bir haber alacaginiza; bekar iseniz, mutlu bir evlilikyapacaginiza isarettir. Bazen de ruyada gorulen pasta, zahmet ve zorlukla elde edilen mal ve servete veya para­ya isaret eder. Pasta yedigini goren, zahmet ve zorlukla kazandigi parayi yine zahmet ve zorlukla harcar. Ruyada elinde pasta oldugunu; fakat ye­medigini gormek, zahmetle kazandigi mal ve servete kiyamamaya isaret eder. Pasta yiyemeyen, pasta yemekten mahrum kimseye ruyada pasta geldigini gormek, uzun­tu, keder, sıkıntı ve mesakkate isaret eder.

Rüyada Pasta Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Pasta Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi