20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Rahibe Görmek Rüyada Rahibe Görmek
HaberTL.com

Rüyada Rahibe Görmek

29 Nisan 2018 926 Yorum Yap

Rüyada Rahibe Görmek

Rahibe rüya tabiri, Rüyamda Rahibe gördüm? Rahibe rüya yorumu, Rahibe ne demektir, Rahibe neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Rahibe rüya tabiri, Rüyamda Rahibe gördüm? Rahibe rüya yorumu, Rahibe ne demektir, Rahibe neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Rahibe görmek ile alakalı tabirler? Rahibe ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada rahibe gormek, dunya ve sevinc ile yo­rumlanir. Rahibe genc ve guzel, guler yuzlu ise sevinc kazanc, menfaate, ihtiyar, cirkin veya asik suratli ise kedere isarettir. Bir manastirin bas rahibesini gormek, butun hareketlerinizde asiridan kacinmak gerektigine isaret olarak yorumlanir.  Ruyada rahibe gormek, degisik sekillerde yorumlan­mistir. Bir kimsenin ruyada rahibe gormesi, dunyaliga ve sevince isarettir denilmistir. Bir kimse, ruyasinda bir rahibe gorse, bu ruyasi onun, dunyaliga (mal ve zenginlik gibi dunya nimetlerine kavusacagina) ve bunlarla sevinecegine isarettir. Ruyada rahibe gormeniz, iffet ve namuslu olmaya, az bir dunyaliga sevinmek ileyorumlanir.

Rüyada Rahibe Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Rahibe Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi