19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Rehber Görmek Rüyada Rehber Görmek
HaberTL.com

Rüyada Rehber Görmek

29 Nisan 2018 854 Yorum Yap

Rüyada Rehber Görmek

Rehber rüya tabiri, Rüyamda Rehber gördüm? Rehber rüya yorumu, Rehber ne demektir, Rehber neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Rehber rüya tabiri, Rüyamda Rehber gördüm? Rehber rüya yorumu, Rehber ne demektir, Rehber neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Rehber görmek ile alakalı tabirler? Rehber ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimsenin ruyada rehber gormesi, bir yolculuga veya bir (seyahate) cikmasina isaretle yorumlanmistir.  Bazen de ruyada gorulen rehber, soz goturup getiren bir adama isaretle, sozun bir yerden diger bir yere tasinmasi­na isaretle yorumlanir demislerdir.  Bir kimse ruyasinda kendisine yol gosteren bir rehber gor­se, ruya sahibinin, buyuk sozu dinledigine ve bu sebeple ge­leceginin iyi olacagina, hayra erecegine isarettir denmistir.  Ruyasinda kendisini rehber olmus, yabanci sahislara (tu­ristlere) rehberlik ediyor oldugunu gormek, ruya sahibinin daha once yaptigi iyiliklerin neticesini gormeye baslaya­cagina isarettir seklinde yorumlanir demislerdir. Ruyada rehber (kilavuz) gormeniz, yolcu­luklara yorumlanir. Rehber gormek, bazen bir berbere, bazen de vergi mukellefine veya layik olanlar icin mal toplayan tahsildara isaret eder. Rehber gormek, bazen postaciya ve bir yerden baska bir yere mal goturup getiren nakliyeciye de isaret eder. Bazen de rehber gormek, sozun bir yer­den diger biryere gitmesine ve soz goturup getiren adama isaret eder.

Rüyada Rehber Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Rehber Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi