29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Rende Görmek Rüyada Rende Görmek
HaberTL.com

Rüyada Rende Görmek

03 Eylül 2018 876 Yorum Yap

Rüyada Rende Görmek

Rende rüya tabiri, Rüyamda Rende gördüm? Rende rüya yorumu, Rende ne demektir, Rende neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada R..

Rende rüya tabiri, Rüyamda Rende gördüm? Rende rüya yorumu, Rende ne demektir, Rende neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Rende görmek ile alakalı tabirler? Rende ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyanizda herhangi bir seyi rendelediginizi gormek, bircok dert ve kederlerinizin ufak tefek (kucuk kucuk) se­vincler ile azalacagina ve zaman icinde yok olacagina isa­retle tabir olunur.  Ruyada rende gormek, bazen de omrunuzun kisalacagina ve vakitlerinizi bosa gecirdiginize isaretle yorumlanir. Ruyanizda rende gormeniz, omrun kisali­gina ve bosuna vakit gecirmeye isaret eder. Bazen de ruyada rende gormek, yapacagi­niz bir isi yapip yapmamakta tereddudunuz olduguna isaret eder. Rendede bir sey rendeledigini gormek, bir is icin yapip yapmamaya karar verdigini ve sonunda hayirli bir is icin tesebbuse gececegi­ni gosterir.

Rüyada Rende Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Rende Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi