29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Ruj Görmek Rüyada Ruj Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ruj Görmek

29 Nisan 2018 850 Yorum Yap

Rüyada Ruj Görmek

Ruj rüya tabiri, Rüyamda Ruj gördüm? Ruj rüya yorumu, Ruj ne demektir, Ruj neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ruj gö..

Ruj rüya tabiri, Rüyamda Ruj gördüm? Ruj rüya yorumu, Ruj ne demektir, Ruj neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ruj görmek ile alakalı tabirler? Ruj ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ruj surdugunu goren kadin bir surprizle karsi­lasacak demektir. Ruyasinda kadinlarin kullandigi dudak boyasi dedikleri ruju gormek veya dudagina surmek, ummadigi bir yerden surpriz bir haber alinacagina isaretle tabir olunur. Ruyada bir kadinin dudaklarina ruj surdu­gunu gormek, bir yakini tarafindan kendisine yalan soylenerek aldatilacagina isarettir. Ruyada bir kadina ruj hediye ettigini gor­mek, sevdigi bir kimse icin bazi hediyeler alacagina isaret eder. Ruyada kendi dudaklarina ruj surdugunu gormek, yakin bir kimsesi tarafindan sevindiii- lecegine isaret eder.

Rüyada Ruj Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ruj Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi