20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Rüya Görmek Rüyada Rüya Görmek
HaberTL.com

Rüyada Rüya Görmek

03 Eylül 2018 984 Yorum Yap

Rüyada Rüya Görmek

Rüya rüya tabiri, Rüyamda Rüya gördüm? Rüya rüya yorumu, Rüya ne demektir, Rüya neye işaret eder ve yorum..

Rüya rüya tabiri, Rüyamda Rüya gördüm? Rüya rüya yorumu, Rüya ne demektir, Rüya neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Rüya görmek ile alakalı tabirler? Rüya ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Bir kimsenin uykuya yatip da uyuduktan sonra bir ruya gormus oldugunu gormesi, sartlarina gore, tabir ve yorumlanir. Şartlari ortada olmayan bir ruya tabir edilemez ve gercegi ifade etmedigi icin saglikli yorumla­namaz. Aslinda, gorulen ruyalar insanin icinde bulundu­gu ruh haliyle baglantilidir. Bir insan, gunduzleri gecirdigi sıkıntılari, uzuntuleri ve streslerini gece ruyasina tasiyabilir. Bu durumlari gece uykusunda aynen tekrar edebilir. Bunun adina ruya deniyor. Halbuki bunun ruya denilen o buyuk olayla hic ilgisi yoktur. O in­san gunduzun cektigi sıkıntılari, tekrarlayarak geceye ta­simistir ki, bu iyi bir sey degildir. Hani ne demisler. "Ac ta­vuk, ruyasinda dari (misir) gorur” Bunun icin bu tip (bu ce­sit) ruyalardan endiselenmemelidir. Çunku bunlar gercek ruya degildir. (Bu konuda kitabimizin bas tarafina ruyalar hakkinda verilen bilgilere bakilabilir).

Rüyada Rüya Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Rüya Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi