19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Şair Görmek Rüyada Şair Görmek
HaberTL.com

Rüyada Şair Görmek

01 Ekim 2018 915 Yorum Yap

Rüyada Şair Görmek

Şair rüya tabiri, Rüyamda Şair gördüm? Şair rüya yorumu, Şair ne demektir, Şair neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şair g..

Şair rüya tabiri, Rüyamda Şair gördüm? Şair rüya yorumu, Şair ne demektir, Şair neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şair görmek ile alakalı tabirler? Şair ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada sair gormek, pek iyiye yorulmaz. Bir kimsenin ruyada sair gormesi, isi sozune uymayan, ici, disina uymayan, ici baska gorunusu baska, ici fena bir kimseye isaretle yorumlanir denilmistir. Ruyada taninmis bir sairle konustugunu gormek, kendini kadin ve ickiye vererek esas islerinizi ihmal edeceginize yorumlanir. Bir sairden siirler dinlediginizi gormek, gelecekte aydinlik gunler goreceginize ve buyuk bir mevkiye sahip olacaginiza; aska dair siirler yazdiginizi gormek, gittikce kendini begenen ve oven bir kimse olmaya isarettir. Ruyada Cenab-i Hakk'i ve Peygamberimizi (s. a. s. ) medh u sena eden siirler yazan bir sairi gormek veya Cenab-i Hakki ve Peygamberi­mizi (s. a. s. ) medh u sena eden siirleri ezber­ledigini gormek, ilme hidayete, izzete, serefe ve buyuk bir makam ve rutbeye isaret eder. Ruyada sair gormek, yilikten sakindirip kotulugu tavsiye etmeye ve davasinda yalanci olan bir kisjye isarettir. Bazen ruyada sair gormek, sozleri birbiri­ne ilave ederek bir araya getirmeye ve hadise­yi ince bir nukte ile anlatmaya isaret eder. Ruyada gorulen sair, yapmadigi bir seyi soyleyen bir kimseye de isaret eder. Bazen de ruyada sair gormek, zina etme­ye, icki icmeye ve odemesi gereken borca yorumlanir.

Rüyada Şair Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Şair Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi