25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Salatalık Görmek Rüyada Salatalık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Salatalık Görmek

05 Eylül 2018 1080 Yorum Yap

Rüyada Salatalık Görmek

Salatalık rüya tabiri, Rüyamda Salatalık gördüm? Salatalık rüya yorumu, Salatalık ne demektir, Salatalık neye işaret eder ve yorum..

Salatalık rüya tabiri, Rüyamda Salatalık gördüm? Salatalık rüya yorumu, Salatalık ne demektir, Salatalık neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Salatalık görmek ile alakalı tabirler? Salatalık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada salatalik gormek, hos bir olayla karsilasmaya, ayni zamanda savunma kuvvetine sahip olmaya isarettir. Ruyada gorulen salatalik uzuntu ve kedere isarettir. Bunun icindir ki, ruyasinda salatalik yedigini goren kimse, kendisine agirlik getiren bir iste calisacagina isarettir. Ruyasinda mevsiminde salatalik gormek, elde edilen veya elde edilecek rizka isaretle tabir olunur. Mevsimsiz goru­len salatalik ise, hastaliktir veya hastaliga isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse, ruyasinda salatalik yedigini gorse, bir kiz cocugu olur veya olacagina isaretle tabir edilir. Bir hasta icin ruyasinda bir salataligi bicakla kestigini gor­mek, iyidir. Bu salata ikram edene de, edilene de iyiye yo­rulur, hayra yorulur. Ruyada salatalik gormek, degersiz ve devamsiz bir rizka isarettir. Ruyayi goren kimsenin satin alarak evine gotur­dugu salatalik, haniminin hamile olduguna isarettir. Ruyada gorulen salatalik, kolay elde edilen bir rizka da isaret eder, seklinde tabir olunur. Ruyada mevsiminde gorulen salatalik, rizka isaret eder. Bazen ruyada salatalik gormek, adi ve devamsiz bir rizka isarettir. Bazen de ruyada gorulen salatalik ve karpuz, kolay elde edilen bîr rizka isarettir. Yine ruyada mevsiminde olmak sartiyla taze salatalik gormek, guzel sozler duymaya, ya da bir kadinin kendisini sevmesine; bu salataliktan yedigini gormek o kadinla evlenmege isaret eder. Ruya sahibinin satin alip evine goturdugu salatalik, haniminin hamile olduguna isarettir. Bir kimsenin ruyada sabit olarak gordugu salatalik, mahzun bir cocuga isaret eder. Bazen ruyada gorulen salatalik, uzuntu ve kedere isaret eder. Ruyada salatalik gormek, her sekilde hayirlidir. Menfaat ve bol kazanca isaret eder

Rüyada Salatalık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Salatalık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi