23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Satranç Görmek Rüyada Satranç Görmek
HaberTL.com

Rüyada Satranç Görmek

07 Mayıs 2018 924 Yorum Yap

Rüyada Satranç Görmek

Satranç rüya tabiri, Rüyamda Satranç gördüm? Satranç rüya yorumu, Satranç ne demektir, Satranç ..

Satranç rüya tabiri, Rüyamda Satranç gördüm? Satranç rüya yorumu, Satranç ne demektir, Satranç neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Satranç görmek ile alakalı tabirler? Satranç ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada satranc gormek, seref ve itibar ile yorumlanir. Satranc oynadiginizi ve kazandiginizi gormek, bir meselede galip gelmeye, bekarlar icin iyi bir evlilige isaret eder. Oyunu kaybettigini gormek, hayal kirikligina ve bir alisveriste zarar etmeye isaret eder. Bazi yorumculara gore ise ruyada satranc gormek, batil seyleri temsilen yorumlanir. Ruyasinda aralarinda darginlik bulunan bir dusmani ile satranc oynadigini ve kazandigini goren kisi, davasini kazanir. Baska bir yoruma gore ise asli olmayan bir yalana inanacagina isarettir. Yine birileriyle satranc oynadigini goren, batil dusuncelerini terk eder batili galebe calarak ustunluk saglar denmistir. İbn-i Şirin'in yorumu. Bir kimsenin ruyada satranc gormesi ve oynamasi, iftira ve batil sozlere isarettir demistir. Ruyasinda satranc oynadigini gormek, ruya sahibinin adi, degersiz bir dusmani olduguna isarettir demistir.

Rüyada Satranç Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Satranç Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi