20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Şeytan Görmek Rüyada Şeytan Görmek
HaberTL.com

Rüyada Şeytan Görmek

01 Ekim 2018 889 Yorum Yap

Rüyada Şeytan Görmek

Şeytan rüya tabiri, Rüyamda Şeytan gördüm? Şeytan rüya yorumu, Şeytan ne demektir, Şeytan neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Şeytan rüya tabiri, Rüyamda Şeytan gördüm? Şeytan rüya yorumu, Şeytan ne demektir, Şeytan neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şeytan görmek ile alakalı tabirler? Şeytan ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada seytan gormek, cesitli sekilde yorumlanir. Şeytan kovalamak, dogruluk ve iyilik etmeye delalet eder. Şeytandan korkmak, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya isaretle yorumlanir. Ruyada seytan gormeniz, dusman tarafindan bir zarar goreceginize isarettir.  Şeytan, cok gunah islemekle, hile ve dalavere ile de tabir olunur. Esler arasinda ayrilikla da tabir edilmistir. Bir kimsenin ruyada seytani yakalayip bagladigini gormesi, dusmanlarina galip (ustun) gelecegine, rakiplerine ustunluk saglayacagina isarettir seklinde yorumlanmistir. Bir kimsenin ruyada seytanin kendisine bir seyler verdigini gormesi, onun, haram mal elde etmesine, haram yoldan, kotu yoldan mal kazanmasina isaretle yorumlanmistir.

Rüyada Şeytan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Şeytan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi