28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Vekil Görmek Rüyada Vekil Görmek
HaberTL.com

Rüyada Vekil Görmek

22 Haziran 2018 885 Yorum Yap

Rüyada Vekil Görmek

Vekil rüya tabiri, Rüyamda Vekil gördüm? Vekil rüya yorumu, Vekil ne demektir, Vekil neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada V..

Vekil rüya tabiri, Rüyamda Vekil gördüm? Vekil rüya yorumu, Vekil ne demektir, Vekil neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Vekil görmek ile alakalı tabirler? Vekil ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada birisine vekil oldugunuzu gormek, hayatta onunuze gelen her engeli asarak rahata kavusacaginiza yorumlanir. Herhangi bir vekil gormek, is hayatinizda amirlerinizin takdirini kazanarak terfi edeceginize isaret eder.  Ruyanizda bir isiniz icin bir kimseyi vekil ettiginizi gor­mek, dunya islerinizin duzgunlugune ve yolunda gittigine isarettir. Bazi yorumcular, ruyada vekil gormeyi, gunah kazanmaya isaretle yorumlamislardir. Ruyasinda kendisinin vekil ol­dugunu goren kimse, birtakim gunahlari uzerinde toplar seklinde yorumlanmistir.

Rüyada Vekil Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Vekil Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi