16 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Yakut Görmek Rüyada Yakut Görmek
HaberTL.com

Rüyada Yakut Görmek

22 Haziran 2018 835 Yorum Yap

Rüyada Yakut Görmek

Yakut rüya tabiri, Rüyamda Yakut gördüm? Yakut rüya yorumu, Yakut ne demektir, Yakut neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Y..

Yakut rüya tabiri, Rüyamda Yakut gördüm? Yakut rüya yorumu, Yakut ne demektir, Yakut neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Yakut görmek ile alakalı tabirler? Yakut ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Yakut tasini ruyada gormek, iyiye ve hayra isarettir. Çok mala, faydali ilme, cok akrabaya, se­vincli, mutlu bir yasama vesaire gibi iyiliklere isaret eder. İlim sahibi bir kimsenin ruyasinda yakut gormesi, bu onun ilminin artacagina, ilminden yarar gorecegine isarettir. Bir kimse ruyasinda bir yakut tasi buldugunu gorse, bu ruyasi onun (ruya gorenin) eline bir mal (para) gececegine isarettir. Çunku ruyada gorulen yakut, her yonuyle hayir ve menfaate isarettir. Hasta olan bir kisi ruyasinda yakut gorse, bu ruyasi onun cehennemden kurtulacagina isarettir. Çunku ates yakuta tesir etmez seklinde yorumlanir.

Rüyada Yakut Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Yakut Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi