20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Zambak Çiçeği Görmek Rüyada Zambak Çiçeği Görmek
HaberTL.com

Rüyada Zambak Çiçeği Görmek

23 Haziran 2018 896 Yorum Yap

Rüyada Zambak Çiçeği Görmek

Zambak Çiçeği rüya tabiri, Rüyamda Zambak Çiçeği gördüm? Zambak Çiçeği rüya yorumu, Zamb..

Zambak Çiçeği rüya tabiri, Rüyamda Zambak Çiçeği gördüm? Zambak Çiçeği rüya yorumu, Zambak Çiçeği ne demektir, Zambak Çiçeği neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zambak Çiçeği görmek ile alakalı tabirler? Zambak Çiçeği ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada zambak cicegi gormek, iyiye ve hayra isarettir.  Ruyada zambak cicegi goren hasta, iyilesir sifaya kavusur seklinde tabir olunur.  Ruyada gorulen zambak cicegi, sevgiye isaret eder. Bekar olan bir kimse gorurse, evlenmeye veya evlenecegine isaret eder. Bazen de zambak gormek, ruyayi gorenin pek yakinda zengin ve ferah bir hayata kavusacagina ve geciminin garanti altina girdigine, mutlu bir hayat surecegine isaret eder. Ruyada zambak topladigini gormek, iyi bir haber alacaginiza, zambak cicegi hediye almak ise, gonulden sevildiginize isaretle tabir olunur. Ruyada genc bir kizin elinde zambak gormek, ilerde hayatinizin mukemmel bir hal alarak hem cok yukseleceginize hem de servet sahibi olacaginiza isaret olarak yorumlanir. Bahceden zambak topladiginizi gormek, yakinda dostlarinizdan cok guzel haberler alacaginiza, birisi tarafindan size bir zambak buketi verildigini gormek,birisi tarafindan cok begenilmekte ve sevilmekte oldugunuza isaret eder.

Rüyada Zambak Çiçeği Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Zambak Çiçeği Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi