25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Zindan/Zindancı Görmek Rüyada Zindan/Zindancı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Zindan/Zindancı Görmek

23 Haziran 2018 - Son Güncelleme 23.06.2018 13:48 964 Yorum Yap

Rüyada Zindan/Zindancı Görmek

Zindan/Zindancı rüya tabiri, Rüyamda Zindan/Zindancı gördüm? Zindan/Zindancı rüya yorumu, Zindan/Zindancı ne demektir, Zindan/Zind..

Zindan/Zindancı rüya tabiri, Rüyamda Zindan/Zindancı gördüm? Zindan/Zindancı rüya yorumu, Zindan/Zindancı ne demektir, Zindan/Zindancı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zindan/Zindancı görmek ile alakalı tabirler? Zindan/Zindancı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada zindanda mahkum oldugunuzu gormek, bir konuda yanilgiya dusecek olmaniza isaret eder. El ve ayaginizi zincirle bagli gormek, uzuntuye duseceginize, el ve ayaginizi zincirden cozdugunuzu gormek, kederden kurtulmaya yorumlanir.  Bir kimse ruyada kendisini zindanda gorse dalalet ve isyana dusecegine isarettir.  Zindanda iken kendine degnek vurduklari­ni gormek, o degneklerin sayisi kadar eline altin girecegine isarettir. Ruyasinda bir kimse zindana girdigini veya girmis oldugunu gormesi, uzuntu, keder ve sikintiya isaret ile veya zarar ve ziyana ugrayacagina isaret, seklinde tabir olunur. Zindanci gormek, Ruyasinda zindan yapan birini ce­zaevi gardiyani gormek, mezar kazan mezarciya isaretle tabir edilir. Zindanci mezar kaziciya temsildir, seklinde tabir olunur. Zindanda el ve ayagini bagli halde gor­mek, kederlenmege isarettir. Kendisini bunlardan kurtulmus gorse cok iyiliktir.

Rüyada Zindan/Zindancı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Zindan/Zindancı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi