19 Mayıs 2024 Cuma - Sev Beni 8. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Ekim Pazartesi Sev Beni 8. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Ekim Pazartesi
HaberTL.com

Sev Beni 8. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Ekim Pazartesi

01 Ekim 2018 987 Yorum Yap

Sev Beni 8. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 1 Ekim Pazartesi

Sev Beni 8. bolum fragmani. Kim Bok Joon Hyung'la doktor Jung Jae ile ilgili konusurken odaya Joon Hyung'un eski sevgilisi Shi-Ho girer. Kim Bok..

Sev Beni 8. bolum fragmani. Kim Bok Joon Hyung'la doktor Jung Jae ile ilgili konusurken odaya Joon Hyung'un eski sevgilisi Shi-Ho girer. Kim Bok'un Joon Hyung'la konusmasina tepki gosteren Shi-Ho onunla tartismaya baslar. Kim Bok gordugu bu tepki karsisinda oldukca sasirir. 

Shi Ho ile tartisan Kim Bok'un Joon Hyung'la konusmaya cesareti yoktur ve bu durumu ona anlatir. Kim Bok'un aklinda hala doktor Jung Jae vardir ve onu aramaya karar verir. Yine bir yalan uydurup yurtdisinda okuyacagini soyleyerek artik klinige gelemeyecegini belirtir.  Bu durum Kim Bok icin oldukca zordur ve Jung Jae'e veda etmek ona cok agir gelir. Kim Bok halter kaldirirken belini incitir ve hastaneye gider. Hastanedeki doktor ise Jung Jae'nin arkadasidir. Jung Jae annesinin hazirladigi yemekleri arkadasina vermek icin hastaneye gelir. Bunu ogrenen Kim Bok onunla karsilasmamak icin elinden geleni yapar. Kim Bok  spor uniformasiyla disardayken Jung Jae onu gorur ve arkasindan seslenir. Kim Bok'u uniformasiyla goren Jung Jae yalanini ogrenecek mi? 

Sevginin, arkadaslik iliskilerinin ve sporcularin yasadigi zorluklarin anlatildigi ‘Sev Beni'  Pazartesi - Sali - Çarsamba 23.15'te Kanal 7'de…

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi