29 Mart 2024 Cuma - Sev Yeter 22. Bölüm Konusu ve Fragmanı izle - 17 Temmuz Salı Sev Yeter 22. Bölüm Konusu ve Fragmanı izle - 17 Temmuz Salı
HaberTL.com

Sev Yeter 22. Bölüm Konusu ve Fragmanı izle - 17 Temmuz Salı

17 Temmuz 2018 1678 Yorum Yap

Sev Yeter 22. Bölüm Konusu ve Fragmanı izle - 17 Temmuz Salı

Kanal 7'nin Hint dizilerinden Sev Yeter 22.bolum fragmaniyla izle7 de.. İlk esiyle olan evliligini yurutemeyen Raman Kumar Omprakash Bhalla, hayata ve ..

Kanal 7'nin Hint dizilerinden Sev Yeter 22.bolum fragmaniyla izle7 de.. İlk esiyle olan evliligini yurutemeyen Raman Kumar Omprakash Bhalla, hayata ve aska kuskun bir is adamidir. Bu evliliginden iki cocugu olan Raman, kendisini isine adar. Babasi Raman'in yaninda yasamaya baslayan Rumi ise annesinden goremedigi sefkati baskalarinda arar. Rumi'nin yolu tesaduf eseri İshita ile kesisir. İshita evlat kokusuna hasret kalan ve gecmiste aldigi yaralarla yasamaya calisan genc bir dis hekimidir. Rumi ve İshita arasinda kuvvetli bir sevgi bagi olusur. İshita'nin babasiyla evlenmesini isteyen Rumi'nin bu dilegi gerceklesir. Raman, kizi Rumi'nin velayetine sahip olabilmek icin evlenmek zorunda kalir. Rumi'nin iyiligi icin ise en uygun aday Rumi'yi cok seven İshita'dir. Zorunluluklar yuzunden gerceklesen bu evlilik ise buyuk bir askin temelini olusturur.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi