19 Mayıs 2024 Cuma - Sev Yeter 23. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Sev Yeter 23. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Sev Yeter 23. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

18 Temmuz 2018 4287 Yorum Yap

Sev Yeter 23. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Kanal 7'nin begenilen dizisi Sev Yeter yayinlanan son bolumu 23.bolumuyle izle7 de.. Sev Yeter'de bu aksam Raman Holi kutlamalarinda Shagun'u k..

Kanal 7'nin begenilen dizisi Sev Yeter yayinlanan son bolumu 23.bolumuyle izle7 de.. Sev Yeter'de bu aksam Raman Holi kutlamalarinda Shagun'u kiskandirmak icin İshita'yla mutlu oldugunu soyler. Fakat Aditya babasini İshita'yla gorunce cok mutsuz olur. Aditya yuzunden İshita'yi kiran Raman hatasini fark edebilecek mi?

Raman’ın şirketi Holi bayramı kutlamalarına sponsor olur. Holi’yi sevmeyen Raman kutlamalara gitmek zorunda kalır. Ashok ve Shagun’da Aditya’yı kutlamaların yapıldığı alana götürür. Raman’ın canını yakmak isteyen Shagun onu İshita’yla gördükçe kıskançlık krizine girer ve onun yanına giderek sahte bir evliliğin onu mutlu etmeyeceğini söyler. Raman ise İshita’nın kendisinden daha iyi bir eş olduğunu anlatarak İshita’yı dansa kaldırır. Fakat Aditya babasının başka bir kadınla olmasından çok mutsuz olur. Bu yüzden babasına ağır sözler söyleyen Aditya Raman’ın İshita’ya karşı bilenmesini sağlar. Aditya yüzünden İshita’ya kızan Raman hatasının farkına varabilecek mi?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 20:15’te Kanal 7’de…

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 5
3
1
0
0
0
1
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
    H
    6 yıl önce
    Hasret
    Çook güzel yaa
    0  0 Yanıtla
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi