26 Mayıs 2024 Cuma - Sev Yeter dizisi 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Sev Yeter dizisi 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Sev Yeter dizisi 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

04 Temmuz 2018 - Son Güncelleme 04.07.2018 22:03 4624 Yorum Yap

Sev Yeter dizisi 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Sevilen Hint dizisi Sev Yeter yayınlanan 14. yeni bölümüyle Kanal 7'de. Sev Yeter Dizisi 14. Bölüm izle - Kanal 7'nin sevi..

Sevilen Hint dizisi Sev Yeter yayınlanan 14. yeni bölümüyle Kanal 7'de. Sev Yeter Dizisi 14. Bölüm izle - Kanal 7'nin sevilen dizisi Sev Yeter'in 05 Temmuz Akşamı ekrana gelecek olan 14. son bölüm özeti şöyle: İshita ile Raman'ın düğün töreni gerçekleşir. Ruhi'nin velayet davasındaysa herkesi çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Peki Ruhi'nin velayeti kime verilecek?

RUHİ'NİN VELAYETİ KİME VERİLECEK?

Shagun düğünü engellemek için İshita'ya Raman'ın bir erkek çocuğu olduğunu söyler. Ve İshita düğünü iptal ettiğini söyler. Bunu duyan Shagun ise büyük bir sevinç içerisinde evine gider. İshita ise düğün salonuna doğru geri dönerek Shagun'u kandırmak için ona evlenmeyeceğini söylediğini anlatır vede düğün töreni tamamlanır. Ruhi'nin velayet davasının günü geldiği zaman Shagun büyük bir şok yaşar. İshita'nın kendi tarafında olduğunu düşünen Shagun kendisinin kandırdığını anlayınca ne yapacağını şaşırır. İshita ya hesap soran Shagun gerçek yüzünü gösterir ve ona hakaret edecektir. Duruşma sırasında hakim Ruhi'ye kiminle yaşamak istediğini sorar. Peki Ruhi'nin kararı ne olacaktır?

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 7
5
0
0
1
0
0
1
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi