28 Mart 2024 Perşembe - Abdullah Ağar: Türk Ordusu 100 yıl sonra yeniden Raco'da Abdullah Ağar: Türk Ordusu 100 yıl sonra yeniden Raco'da
HaberTL.com

Abdullah Ağar: Türk Ordusu 100 yıl sonra yeniden Raco'da

03 Mart 2018 1092 Yorum Yap

Abdullah Ağar: Türk Ordusu 100 yıl sonra yeniden Raco'da

Teror ve Guvenlik Uzmani Abdullah Agar Raco'nun ilgili konustu; 'ZAFERE GİDEN YOLDA ÇOK SAGLAM BİR ADIM' Zafere giden yolda cok saglam b..

Teror ve Guvenlik Uzmani Abdullah Agar Raco'nun ilgili konustu; 'ZAFERE GİDEN YOLDA ÇOK SAGLAM BİR ADIM' Zafere giden yolda cok saglam bir adim. Raco'nun onunde hala ele gecirilmesi gereken daglik bir bolge var. Bu daglik bolgenin ele gecirilmesiyle birlikte Afrin vadisine gecilecek. Silahli Kuvvetlerimiz kritik arazi kesimlerini ele gecirdi oncelikle. Raco, Afrin'den once ele gecirilmesi zorunlu olan temel meskun mahallerden bir tanesiydi. Daglik alanlarin ele gecirilmesiyle birlikte Afrin uzerine istikrarli bir etki ortaya cikacak. Bu etki kuzeydogu ekseninden ve Cinderes'in de ele gecirilmesiyle tam anlamiyla Afrin Hilal kusatmasina donecek. Raco'nun dusmesi cok onemliydi. PKK sunu dusunuyor... Sizma yapiyor, taktiksel etki yaratmaya calisiyor. Raco'nun bu sekilde ele gecmis olmasi, onlarin guvendikleri daga yagan kar olarak degerlendiriyorum.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi