19 Mart 2024 Salı - Acı ve Zafer Filmi Acı ve Zafer Filmi
HaberTL.com

Acı ve Zafer Filmi

09 Ekim 2019 1786 Yorum Yap

Acı ve Zafer Filmi

Acı ve Zafer Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Acı ve Zafer Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Acı ve Zafer Filminin Konusu: ACI VE ZAFER, Salvador Mallo ismindeki, deneyimli ama gençlik günleri artik geride kalmis bir yönetmenin geçmisten bugüne yaptigi seçimleri ve yasaminda iz birakan olaylari konu ediyor. Filmde, Mallo'nun çocuklugunu yasadigi 60'li yillara, annesiyle birlikte köylerinden ayrilip daha rahat bir yasam umuduyla Valencia'ya göç etmesine, 80'lerin Madrid'inde kalbinin hizla çarpmasina neden olan ilk askina, kendisi için kurtulus ve terapi araci olan yazi ve sinema ile tanismasina ve kendisini tanimasina yol açan olaylara deginiliyor. Bir yönüyle Almodóvar'in kendi hayat hikayesi sayilabilecek Aci ve Zafer, basrol oyuncusu Antonio Banderas devlesen perfomansinin da eklenmesiyle ilettigi duygular perdeden disari tasan, bir yandan hüzünlü, bir yandan da umut verecek bir film.

Yönetmen: Pedro Almodóvar
Oyuncular: Asier Etxeandia, Antonio Banderas, Leonardo Sbaraglia
Formatlar:
Vizyon Tarihi: 11.10.2019
Süre: 113 Dakika
Tür: Dram

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi