19 Mayıs 2024 Cuma - Ah Kalbim 119. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Şubat Cumartesi Ah Kalbim 119. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Şubat Cumartesi
HaberTL.com

Ah Kalbim 119. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Şubat Cumartesi

16 Şubat 2018 - Son Güncelleme 19.02.2018 11:30 4485 Yorum Yap

Ah Kalbim 119. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 17 Şubat Cumartesi

Ah Kalbim'in 17 Şubat Cumartesi Akşamı Yayınlanacak olan 119. Bölümünde Neler Olacak? Ah Kalbim son bölüm izle. Ah Kalbim 119...

Ah Kalbim'in 17 Şubat Cumartesi Akşamı Yayınlanacak olan 119. Bölümünde Neler Olacak? Ah Kalbim son bölüm izle. Ah Kalbim 119. Bölüm fragmanı ve özeti yayında. İşte Ah Kalbim 119. Bölüm detayı haberimizde.

PRAGYA OYUNU BOZACAK MI?

Ah Kalbim dizisi 119. bölüm özeti şöyle: Pragya'yı ölümden kurtaran Bülbül'ün sağlık durumu ciddidir. Pragya ise artık bu oyuna bir son vermek ister. Pragya'ya olan inancını iyice kaybeden Abhi gerçekleri öğrenecek midir?

Aliya, Viyaj'la anlaşarak Pragya'yı öldürmeye karar veriyor. Purab ile Bülbül için verilen davete DJ kılığında giren Viyaj dans pistinin üzerindeki dev avizeyi Pragya'nın üstüne düşürür. Ve Son anda avizeyi fark eden Bülbül hemen ablasının üstüne atlayarak onu ölümden kurtarır ancak kendisi çok ağır yaralanır. Ameliyata alınan Bülbül'ün sağlık durumu ise çok ciddidir. Doktor Bülbül'ün ses tellerini kaybettiğini vede yüzü ağır yaralandığını söyleyince herkes üzüntüden kahrolur. Aliya ise bu durumdan dolayı oldukça memnundur. Pragya, Purab'a bu olayın hemen ardından Abhi'ye gerçekleri açıklayacağını söyler. Abhi ise kötü bir insana dönüştüğünü düşünen Pragya'nın neden böyle davrandığını öğrenecek midir?

Ah Kalbim 119. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
0
0
0
0
0
1
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi