19 Mart 2024 Salı - Ah Kalbim 120. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 18 Şubat Kanal 7 Ah Kalbim 120. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 18 Şubat Kanal 7
HaberTL.com

Ah Kalbim 120. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 18 Şubat Kanal 7

17 Şubat 2018 5197 Yorum Yap

Ah Kalbim 120. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 18 Şubat Kanal 7

Sevilen hint dizisi Ah Kalbim 120. Bölümünde neler olacak? Ah Kalbim Hint Dizisi 120. Bölüm Fragmanı ve Özetini Haberimizden ..

Sevilen hint dizisi Ah Kalbim 120. Bölümünde neler olacak? Ah Kalbim Hint Dizisi 120. Bölüm Fragmanı ve Özetini Haberimizden İzleyebilirsiniz. İşte Ah Kalbim 120. Yeni Bölüm ayrıntınları..

ABHİ, PRAGYA'YI KİMİN ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİ ÖĞRENECEK Mİ?

Ah Kalbim'in 120 bölümünde Pragya gerçekleri açıklamaktan vazgeçecektir. Abhi ise Bülbül'ün sözleri üzerine ailesini bölmeye çalışan kişinin kim olduğunu araştırmaya başlayacaktır. Peki Abhi, Pragya'yı öldürmek isteyen kişiyi bulacak mı?

Pragya, Purab ile büyükannenin engellemesiyle gerçekleri açıklamaktan vazgeçer. Bülbül'se kendine geldiğinde 1 kağıda birisinin Pragya'yı öldürmek istediğini ve buna engel olmaya çalıştığını yazar. Abhi bunu öğrendiği zaman Pragya'yı da alarak hemen suçluyu aramaya çıkar. Pragya ile Abhi davete katılanları birer birer arayarak o gün 1 tuhaflık sezip sezmediklerini sorar ancak hiçbir sonuç elde edemezler. Pragya ile Abhi ne yapacaklarını düşünürken Raj odaya gelerek Viyaj'dan şüphelendiğini söyleyecektir. Pragya, Viyaj'a nasıl ulaşaklarını bilmediğini söyler. Abhi'nin aklına yeni bir fikir gelir ve hemen Aliya'nın odasına gider. Abhi, Viyaj'a ulaşmayı başaracak mı?

Ah Kalbim 120. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 3
2
0
0
0
1
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi