30 Mayıs 2024 Salı - Ah Kalbim 132. Bölüm özeti ve fragman izle - 2 Mart Cuma Ah Kalbim 132. Bölüm özeti ve fragman izle - 2 Mart Cuma
HaberTL.com

Ah Kalbim 132. Bölüm özeti ve fragman izle - 2 Mart Cuma

01 Mart 2018 2586 Yorum Yap

Ah Kalbim 132. Bölüm özeti ve fragman izle - 2 Mart Cuma

Ah Kalbim 132.Bölüm izle - 2 Mart 2018 Cuma Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 132.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumk..

Ah Kalbim 132.Bölüm izle - 2 Mart 2018 Cuma Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 132.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 132.bölüm izle. Ah Kalbim son bölüm izle. Ah Kalbim'in 132. bölüm özeti şöyle: Pragya annesini bu hale getiren kişilerin Tanu ile Nikhil olduğundan emin olur. Tanu ise biran önce Abhi'yle evlenmenin yolunu arar. Peki Tanu'nun gerçek yüzünü açığa çıkarmak isteyen Pragya başarılı olabilecek mi?

Sarla'nın felç olması Nikhil'le Tanu'nun keyfinin yerine gelmesini sağlamıştır. Ve Pragya ise annesine bunları kimin yaptığını öğrenmek için yeni bir çözüm aramaktadır. Tanu'yu şantajcı gibi arayan Pragya onu korkutmaya çalışarak ağzından laf almayı başarır. Annesini bu hale getirenlerin Tanuyla Nikhil olduğunu kesinleştiren Pragya bunu Abhi'ye ispatlamak ister. ve Sarla'ya soru sorup gözleriyle cevaplamasını isteyen Pragya, Tanu ile Nikhil'in resimlerini gösterince Sarla korkar. Diğer  yandan Tanuysa Abhi'yi dolduruşa getirip biran önce kendisiyle evlenmesi gerektiğini söyler. Ve Aşık olduğu adamı kaybetmek üzere olan Pragya, Abhi'ye Tanu'nun gerçek yüzünü gösterebilecek mi?

Ah Kalbim 132.Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 4
1
1
2
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi