02 Nisan 2024 Perşembe - Ah Kalbim 140. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7 Ah Kalbim 140. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Ah Kalbim 140. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

10 Mart 2018 2917 Yorum Yap

Ah Kalbim 140. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - Kanal 7

Kanal 7'nin sevilen hint dizisi Ah Kalbim 140.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 140.böl&..

Kanal 7'nin sevilen hint dizisi Ah Kalbim 140.bölüm son bölüm izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 140.bölüm izle. Ah Kalbim son bölüm izle. Ah Kalbim'in 140. bölüm özeti şöyle: Pragya ile Tanu arasındaki çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Pragya eski kocası Abhiyle tekrar bir araya gelmenin yollarını ararken, Tanuysa Abhi'yi elinden kaçırmamak için Pragya'ya karşı adeta savaş açar.

Pragya, Abhi'ye kavuşmanın vede tüm ailenin yeniden bir araya gelmesi için yeni bir plan yapar. Pragya'nın Abhi'yle yakınlaşma çabalarını gören Tanu ise bu durumdan dolayı rahatsız olur. Adeta evde savaş ilan eden Pragya ile Tanu birbirlerini evden göndermek için ellerinden gelen herşeyi yapmaya başlarlar. Pragya, Tanu'ya, Abhi ile kavuşmasının an meselesi olduğunu vede bu evi 3 lanetten kurtaracağını söyler. Tanu, sevgilisi vede çocuğu... Pragya'nın mutluluk planlarında en büyük ortağı ise Abhi'nin büyük annesidir. Tanu, Nikhil'e Pragya'nın Abhi ye bu gece bütün gerçeklerini anlatacağını vede onu engel olması gerektiğini söyler. Öte yandan Rony, Nikhil'in peşinde olduğunu ve kendisini kaçırmak istediğini söyler Pragya ile Purab'a anlatır. Ve bunu öğrenen Pragya, Nikhil'i biran önce evden göndermesi gerektiğini anlar. Pragya, evdekilere Abhi'nin geleceğini şekillendirecek bir video izleteceğini söyleyerek tüm ev halkını salona toplar. Peki Pragya, Tanu'nun Abhi'ye ihanet görüntülerini evdekilere izletebilecek mi? Herkesin büyük bir merakla beklediği bu videoda aslında kimin görüntüleri var?

Ah Kalbim 140. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
0
0
0
0
0
0
1
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi