27 Mayıs 2024 Cumartesi - Ah Kalbim 141. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Ah Kalbim 141. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Ah Kalbim 141. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

10 Mart 2018 2956 Yorum Yap

Ah Kalbim 141. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Ah Kalbim 141. Bölüm izle  - 11 Mart 2018 Pazar Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 11 Mart Pazar 141.bölüm son bölü..

Ah Kalbim 141. Bölüm izle  - 11 Mart 2018 Pazar Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 11 Mart Pazar 141.bölüm son bölüm  izle. Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 141.bölüm izle. Ah Kalbim son bölüm izle. Ah Kalbim'in 141. bölüm özeti şöyle: Nikhil artık Tanu'ya güvenmemesi gerektiğini anlamıştır. Ve Tanu'ya yardım etmek uğruna Pragya'yla olan ilişkilerini bozmamasının en doğrusu olacağını düşünen Nikhil, Pragya'yla iyi geçinmeye başlar.

Abhi, Tanu'nun kendisinin hiç iyi hissetmediğini vede Pragya'nın ona yardım etmesi gerektiğini söyler. Pragya ise önce Tanu'ya yardım etme fikrine hiç sıcak bakmaz. Fakat bu durumu bir fırsata çevirebileceğini düşünen Pragya, teklifi kabul eder vede Tanu'nun odasına gider. Pragya ile Abhi'yi karşısında göre Tanu, olan biteni hiç anlayamaz. Pragya'nın bu teklifi kabul etmesinin tek sebebiyse Tanu'yu evden uzaklaştırmaktır. Purab la beraber Nikhil'i tuzağa düşürmek için yeni bir plan yapan Pragya, onu kendi şirketlerinde iyi bir pozisyonda işe almayı düşünmüştür. Öte yandan Pragya'ya karşı olan savaşı kazanabilmek için her türlü yolu arayan Tanu da sonunda planını uygulamaya başlar. Ve bu plan Aliya'nın tekrar eve dönmesini sağlar. Ve Bu hamleyle Pragya'ya karşı olan savaşta bir adım öne geçtiğini düşünen Tanu hiç beklemediği bir hamle ile karşılaşır. Bütün bunlar yaşanırken Abhi ve Pragya, Aaliya ile alakalı olarak karakola giderler ancak orada hiç ummadıkları biriyle karşılaşırlar. Nikhil... Peki, Nikhil neden karakola düştü? Nikhil karakoldan nasıl kurtulacak?

Ah Kalbim 141. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 6
5
0
1
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi