25 Mayıs 2024 Perşembe - Ah Kalbim 145. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Mart Perşembe Ah Kalbim 145. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Mart Perşembe
HaberTL.com

Ah Kalbim 145. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Mart Perşembe

14 Mart 2018 2096 Yorum Yap

Ah Kalbim 145. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Mart Perşembe

Ah Kalbim 145. Bölüm izle - 15 Mart 2018 Perşembe, Sevilen hint dizisi Ah Kalbim 145. Bölümünde neler olacak? Ah Kalbim 145. B&oum..

Ah Kalbim 145. Bölüm izle - 15 Mart 2018 Perşembe, Sevilen hint dizisi Ah Kalbim 145. Bölümünde neler olacak? Ah Kalbim 145. Bölüm Fragmanı ve Özeti Yayınlandı. İşte Ah Kalbim 145. Bölüm Ayrıntıları...

Ah Kalbim'in 15 Mart Perşembe Akşamı Yayınlanacak Olan 145. Bölüm Özeti Şöyle: Tanu, Purab ile Aakash'ı cezalandırmakta kararlıdır. Pragya ise onların hapse girmemesi için elinden gelen herşeyi yapmaya hazırdır. Peki Tanu'nun onları affetme karşılığında Pragya'dan olan isteği nedir?

Tanu, eline geçen bu fırsatı kendi mutluluğu için değerlendirmekte çok kararlıdır vede Pragya'dan zor bir karar vermesini bekler. Ya Purab ile Aakash hapse girecek yada Pragya, Tanu ile Abhi'nin evlenmesine izin verecektir. Pragya ise ne yapması gerektiğini düşünürken polisler birden ofise gelir ve Purab la Aakash'ı tutuklamak ister. İşte Tam da bu sırada Abhi ofise gelir ve olan biten durumu öğrenmeye çalışır. Polisin Purab ile Aakash'ı tutuklamaması için elinden geleni yapan Abhi, çalınmak istenen belgeyide görmek ister. Ortaya çıkan belge ise olayların akışını tam tersine çevirir ve Purab la Aakash tutuklanmaktan kurtulur. Peki ama bu önemli bilgi, belge nedir? Bu belge Purab'la Aakash'ı polisin elinden kurtarırken kimleri suçlu duruma düşür dü? Pragya ile Tanu arasındaki aşk savaşı tüm hızıyla sürerken taraflar yeni planlar yapmaktan hiç geri kalmaz. Aaliya, tüm bu olanların hem kendi hemide Tanu'nun geleceği için kötü sonuçlar doğuracağını düşünmektedir. Ve bu yüzden yeni bir plan yapar ve bu planı uygulamaya yola koyar. Bu plana göre hem Tanu ile Abhi biran evvel evlenecek  hemide Pragya'nın evden ayrılacaktır. Peki Pragya bu plan karşısında ne yapacak?

Ah Kalbim 145. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi