25 Mayıs 2024 Perşembe - Ah Kalbim 152. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Ah Kalbim 152. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Ah Kalbim 152. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

21 Mart 2018 2404 Yorum Yap

Ah Kalbim 152. Bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Ah Kalbim 152. Bölüm izle - 23 Mart 218 Cuma Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim’in 152. bölüm&..

Ah Kalbim 152. Bölüm izle - 23 Mart 218 Cuma

Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim’in 152. bölümünde büyükanne Tanu’nun paraları çaldığını vede odasında sakladığını öğrenir. Peki Dahiyane bir plan hazırlayan büyükanne Tanu’nun gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek mi?

Abhi, Sarla’nın polisler tarafından götürülmesine gönlü el vermez. Sarla’nın hırsız olmadığını düşünen Abhi ise paraları kimin çaldığını çok merak eder ancak hiç bir ipucu bulamaz. Büyükanne Mitali ile Taji’nin konuşmasına şahit olur. Mitali, Taji’ye parayı aslında Tanu’nun çaldığını vede odasında gizlediğini anlatır. Ve Bunu duyan büyükanne biranda merdivenden aşağı doğru düşer. Eve gelen doktor büyükannenin durumunun çok ciddi olduğunu ve tedavisi için çok fazla paraya ihtiyaç duyulduğunu söylerler. Büyükannenin kötüye giden durumu karşısında yıkılan Abhi çaresizce herkesten para ister ancak kimseden bulamaz. Tanu kendisini öne çıkartmak için Abhi’ye para verir. Ancak Tanu’yu çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Ah Kalbim 152. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 5
3
0
0
0
0
2
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi