29 Mart 2024 Cuma - Ah Kalbim 240. Bölüm Fragmanı ve Özeti - 21 Temmuz Ah Kalbim 240. Bölüm Fragmanı ve Özeti - 21 Temmuz
HaberTL.com

Ah Kalbim 240. Bölüm Fragmanı ve Özeti - 21 Temmuz

18 Temmuz 2018 963 Yorum Yap

Ah Kalbim 240. Bölüm Fragmanı ve Özeti - 21 Temmuz

Sevilen dizi Ah Kalbim'in 240.bolum fragmani izle7 de. yayinda. Zit karakterleri ile dikkat ceken iki kiz kardesten en buyugu Pragya'dir… Pr..

Sevilen dizi Ah Kalbim'in 240.bolum fragmani izle7 de. yayinda. Zit karakterleri ile dikkat ceken iki kiz kardesten en buyugu Pragya'dir… Pragya kardesinin aksine cok sorumluluk sahibidir. Annesinin onlari ne kadar zor sartlar altinda buyuttugunun farkindadir. Annesi ve kardesine baktigi icin evlilik fikrine karsidir. Bulbul'un ise akli bir karis havada, tek istegi guzel kiyafetler giyip gezmektir. Bulbul ayni zamanda Rockstar olan Abhi'nin hayranidir. Onun konserine gider ve tanisma firsati yakalar. Pragya ise Abhi'nin kendini begenmis tavrindan hic hoslanmaz ve kardesine zarar vermesinden korkar. Fakat bu ikilinin yasadiklari kucuk tartismalar, Abhi ve Pragya arasinda yasanacak buyuk askin isareti oldugunun kimse farkinda degildir.

Kendisini kizlarina adayan Sarla'nin ise en buyuk arzusu iki kizinin mutlu bir evlilik yapmasidir. Fakat Pragya bu konuda pek sansli degildir. Bulbul guzelligi ile tum herkesi etkilerken, Pragya onun golgesinde kalir.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi