25 Mayıs 2024 Perşembe - Ah Kalbim 250. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 25 Ağustos Ah Kalbim 250. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 25 Ağustos
HaberTL.com

Ah Kalbim 250. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 25 Ağustos

21 Ağustos 2018 1357 Yorum Yap

Ah Kalbim 250. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 25 Ağustos

Abhi Pragya'ya surekli surprizler yapip onu mutlu eder. Abhi ve Pragya'nin yakinlasmasini goren Tanu ofkelenir ve Aliya'ya bu durumu haber veri..

Abhi Pragya'ya surekli surprizler yapip onu mutlu eder. Abhi ve Pragya'nin yakinlasmasini goren Tanu ofkelenir ve Aliya'ya bu durumu haber verir. Munni sandiklari Pragya'nin Abhi'ye oldukca yakin oldugunu vurgulayan  Tanu, Aliya'ya  artik bir seyler yapilmasi gerektiginden bahseder. Aliya ise Tanu'nun bu endiseli hallerinden bikar ve Munni'nin Abhiye asik oldugunu  kanitlamasini ister. Eger kanitlayamazsa bir daha Tanu'yu dinlememekle tehdit eder.

"Ah Kalbim 250.  Bolum Ozeti"

Tanu Munni'nin Abhi'ye asik oldugundan suphelenir ve onun pesine duser. Munni'nin Abhi icin oruc tuttugunu dusunur. Her buldugu firsatta onu koseye sikistirir. Pragya sonunda bu baskilara dayanamaz ve Tanu'ya tokat atar. Çileden cikan Tanu Munni'nin Pragya olmadigini Abhi'ye soylemeyi dusunur. Bu sayede Pragya ve Munni'den kurtulmanin hayalini kurar. Munni'nin yegenleri olan Çutki ve Çatki'yi alan Tanu onlari eve goturmeye karar verir. Munni, Tanu ve cocuklari yolda gorunce cok sevinir ve peslerinden gitmeye calisir. O anda Munni'ye araba carpar. Munni yegenlerine kavusamadan olecek mi?

Nefretten dogan bir askin konu edildigi ‘Ah Kalbim' her hafta sonu 20.15'de Kanal 7 ekranlarinda…

Kunye.

Orijinal Adi. Ah Kalbim - Kumkum Bhagya 

Yonetmen. Sameer Kulkarni, Sharad Pandey

Yapimci. Ekta Kapoor Senaryo. Anil Nagpal  Yapim Yili.2014

Oyuncular. Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja

Ulke. Hindistan Tur. Romantik- Drama

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi