27 Mayıs 2024 Cumartesi - Ama Bunun Kamburu Var! Ama Bunun Kamburu Var!
HaberTL.com

Ama Bunun Kamburu Var!

Harulnisa 19 Şubat 2018 871 Yorum Yap

Ama Bunun Kamburu Var!

Adamın biri evlenmiş. Konu komşu evlendiği kıza bakmak için adamın evine gelmişler. Hepsi burun kıvırıp gitmişler. Aradan zaman geçmiş adamın..

Adamın biri evlenmiş. Konu komşu evlendiği kıza bakmak için adamın evine gelmişler. Hepsi burun kıvırıp gitmişler. Aradan zaman geçmiş adamın evine gireceği bir sırada önüne çıkıp yahu o kadınla ne diye evlendin? demişler. Adam noldu ki ne var demiş.

Görmüyormusun bir gözü kör demişler.

Adam iyiya işte kusurlarımı görmez bir gözüyle daha az görür demiş.

Ama bir ayağı da topal. Adam daha iyi ya işte fazla gezemez evinden az çıkar evde oturur demiş. Üstelik de dili peltek ona ne diyeceksin demişler. Adam ne diyeyim Allah derim bu yüzden az konuşur çok dinler fenamı işte demiş. Komşular artık pes deyip peki sırtındaki kambura ne diyeceksin demişler. Adam o kadar cık kusurda olsun ne olacak demiş .

Evet arkadaşlar güzel görme güzel bakma bu olsa gerek.İnsan sevdiği, sevgiyle baktığı zaman hiç-bir kusuru kusur görmez gördüklerinede kendince açıklama getirir.Olumlu bakmak hayatı çekilebilir kılıyor öyle değil mi? Hepinize iyi günler. Olumlu bakmanız dileğiyle.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi