29 Mart 2024 Cuma - Balığımı Yüzmeye Getirdim Balığımı Yüzmeye Getirdim
HaberTL.com

Balığımı Yüzmeye Getirdim

Sinan 19 Şubat 2018 862 Yorum Yap

Balığımı Yüzmeye Getirdim

Avlanılmaması gereken ve sıkı bir takiple denetlenen bir milli parkta suyun kenarında görevli adam bir kişinin koltuğunun altında kocaman bir balıkla ..

Avlanılmaması gereken ve sıkı bir takiple denetlenen bir milli parkta suyun kenarında görevli adam bir kişinin koltuğunun altında kocaman bir balıkla geldiğini görür. Görevli hemen dur orda ne yapıyorsun sen burda balık tutmanın yasak ve cezalı olduğunu bilmiyormusun der. Adam ama ben balık tutmuyorum ki beni yanlış anladınız ben balığımı gezdirmeye gölde yüzdürmeye geldim yüzdürdüm şimdide eve götürüyorum memur bey der.

Adamın sözlerine memur çok sinirlenir bak bak şu uyanık yalanciya bak. Utanmadan birde yalan söylüyor sana en ağır cezayı verdireceğim zaten elinde kocaman delilde var diyerek balığıda işaret eder. 

Bizim adam aman memur bey ben onu yüzdürmeye getirdim suya atıyorum bir ıslık çalıyorum gideceğim zaman hemen geliyor isterseniz göstereyim yalan söylemiyorum gerçekten bu benim balığım der.

Memur sinirle peki ulan tamam getir suya at çağır görelim bakalım der.

Adam suya balığı atar. Ve memur sorar hadi çağır bakalım der.Adam neyi der :) memur balığı, balığı çağır der. Adam hangı balığı ben dediklerinizden birşey anlamıyorum der.

Memur anlar kanıtı yani delili kendi eleriyle suya ayırmıştır ve adama göre suçta ortada kalmamıştır artık ;)

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi