27 Mayıs 2024 Cumartesi - Başarı Başarı
HaberTL.com

Başarı

Çinare 19 Şubat 2018 1182 Yorum Yap

Başarı

Başarı deyince aklımıza farklı şeyler gelir. Toplumun gözünde başarı; iyi bir maddi gelir getiren kariyer, böyük bir ev, lüks bir ..

Başarı deyince aklımıza farklı şeyler gelir. Toplumun gözünde başarı; iyi bir maddi gelir getiren kariyer, böyük bir ev, lüks bir arabadır. Aslında bunlar başarılı olmanın tanımı olamaz. Ralph Waldo Emerson'in başarıyı şöyle tanımlamıştır: Başarı... Sık sık gülmek ve çok sevmektir.. Akıllı insanların ve çoçukların sevgisini kazanmaktır.. Dürüst eleştirmenlerin onayını almak.. Sahte dostların arkadan vurmalarına dayanmaktır.. Güzeli sevmektir.. Herkesin en iyi yanlarını bulmaktır..Karşılık beklemeyi hiç düşünmeden kendiliğinden vermektir.. Geride ister sağlıklı bir çocuk, ister kurtarılmış bir ruh, ister bir parça yeşil bahçe, ister iyileştirilen bir sosyal durum bırakarak dünyanın iyileşmesine katkıda bulunmaktır.. Gönlünce eğlenmek ve gülmek, Kendinden geçerek şarkı söylemektir.. Tek bir kişi bile olsa, birinin sizin varlığınızdan ötürü daha rahat nefes aldığını bilmektir.. İşte tüm bunlar başarılı olmaktır...

Ne güzel demiş dimi? Derdi dünya olanın dünya qeder derdi olar.. Peki siz başarıyı nasıl tanımlarsınız sizce başarı nedir?

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi