20 Mayıs 2024 Cumartesi - Berlin'de skandal! Başbakan Yıldırım haddini bildirdi Berlin'de skandal! Başbakan Yıldırım haddini bildirdi
HaberTL.com

Berlin'de skandal! Başbakan Yıldırım haddini bildirdi

15 Şubat 2018 - Son Güncelleme 15.02.2018 21:16 1117 Yorum Yap

Berlin'de skandal! Başbakan Yıldırım haddini bildirdi

Basin toplantisinda, YPG yanlisi muhabirin Afrin'de katliam oldugunu soylerek sahte fotograflari gostermesi Basbakan Yildirim'in cok sert tepkisine..

Basin toplantisinda, YPG yanlisi muhabirin Afrin'de katliam oldugunu soylerek sahte fotograflari gostermesi Basbakan Yildirim'in cok sert tepkisine neden oldu. Basbakan, 'Propaganda yapma. O elindeki fotograflar sahte. Gercegi gormek istiyorsan Afrin'e gel'' diyerek kustah gazeteciye haddini bildirdi. 'NE YAPTIGMIZI TUM DUNYA BİLİYOR' Basbakan Yildirim. 'Multeci konusu tek basina bizim sorunumuz degil, bizim urettigimiz bir sorun da degil. Bu sorunlarin hicbirini baslatan da biz degiliz. Biz sadece sonuclarina katlaniyoruz. Suriye'deki savasi biz baslatmadik. Oradaki multeci akini biz baslatmadik ama orada canini kurtarmaya calisan 3,5 milyon insani biz bagrimiza bastik, ekmegimizi paylastik. Bize yalan yanlis resim gosteren arkadas bu gercegi gorsun. Ne yaptigimizi butun dunya biliyor. Dolayisiyla alnimiz ak. Yaptigimiz isi biliyoruz.'' dedi.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi