19 Mart 2024 Salı - Bıçak Sırtı dizisi (Swaragini) yakında kanal 7 ekranlarında! Bıçak Sırtı dizisi (Swaragini) yakında kanal 7 ekranlarında!
HaberTL.com

Bıçak Sırtı dizisi (Swaragini) yakında kanal 7 ekranlarında!

09 Ekim 2019 2032 Yorum Yap

Bıçak Sırtı dizisi (Swaragini) yakında kanal 7 ekranlarında!

SIMSICAK BİR DOSTLUK OYKUSU BIÇAK SIRTI'YLA İZLEYİCİNİN KALBİNİ ISITMAYA GELİYOR İzleyicilerini birbirinden suru..

SIMSICAK BİR DOSTLUK OYKUSU BIÇAK SIRTI'YLA İZLEYİCİNİN KALBİNİ ISITMAYA GELİYOR

İzleyicilerini birbirinden surukleyici Hint dizileriyle bulusturan Kanal 7 yepyeni bir diziye daha ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor. 2015 yilinda Hindistan'da Swaragini adiyla izleyici karsisina cikan ve sicacik oykusuyle dikkatleri uzerine ceken dizi Kanal 7'de Bicak Sirti adiyla ekrana gelecek.

Birbirine zit karakterde iki genc kizin ailelerinin kavgalarina ragmen yuruttukleri sicacik dostlugunun oykusunun anlatildigi Bicak Sirti, izleyicisinin icini isitacak. Dizi, Kalkuta'da yasayan iki ailenin etrafinda gecmektedir. Bunlardan biri Marwarli, digeri ise Bengalli bir ailedir. Swara Sanskaar Maheshwari, Bengalli bir aileden gelen modern, acik fikirli, neseli ve duygusal bir kizdir. Ragini ise Marwarli ailenin utangac, icine kapanik ve geleneklerine oldukca bagli kizidir. Swara'nin annesi ve Ragini'nin babasi gecmiste gizli bir iliski yasar. Swara ve Ragini'nin aileleri birbirlerine komsu olmalarina ragmen iki aile arasinda surekli kavga yasanmaktadir. İki aile iyi gecinememesine ragmen Swara ve Ragini sorunlari birlikte cozmeye calisir.

Ailelerinin yani sira iki arkadasin bir ortak noktasi daha vardir. Swara ve Ragini, yakisikli Lakshya'dan hoslanir. Lakshya ise iki kiz arasinda kafa karisikligi yasar.

Askin, dostlugun ve entrikanin bulustugu Bicak Sirti cok yakinda Kanal 7 ekranlarinda...

Yonetmen; Ravi Raj
Oyuncular; Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adi; Swaragini
Turu; Romantik, drama
Yapim Yili; 2015

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 2
1
0
1
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi