19 Mart 2024 Salı - Deli Divane 6. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Ekim 2019 Deli Divane 6. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Ekim 2019
HaberTL.com

Deli Divane 6. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Ekim 2019

08 Ekim 2019 1479 Yorum Yap

Deli Divane 6. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 8 Ekim 2019

Deli Divane 6. Bölüm İzle - 8 Ekim 2019 Ekranlarin ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane yayinlanan son bolumu 6. bolumuy..

Deli Divane 6. Bölüm İzle - 8 Ekim 2019

Ekranlarin ilgiyle izlenen dizisi Deli Divane yayinlanan son bolumu 6. bolumuyle izle7 de.. Huzunlu bir askin anlatildigi Deli Divane'de bugun; Ragini, Soket'in kendisini istemeye geldigini dusundugunden cok heyecanlanir. Elleri titreyen Ragini, kahve tepsisini tasimasi icin Sadhana'ya verir. Bunun uzerine isler daha cok karisir.Kahve tepsisi ile Sadhana'nin iceri girmesi ile herkesin gozu onu ustundedir. Soket'in annesinin sordugu her soruya Ragini cevap verince bir yanlislik oldugu aciga cikar. Soket'in annesinin Sadhana'yi istemeye geldiklerini soylemesi ile Ragini aglayarak salonu terk eder. Ablasinin kismetini engelledigi icin yengesi ve anneannesi tarafindan suclanan Sadhana'da cok uzgundur. Bu durumu firsat bilen Ragini'nin anneannesi Sadhana'ya tuzak kurar ve onu Soket'in Ragini'yle evlenmesi icin ikna etmesi icin gorevlendirir. Ragini'ye de, Sadhana'nin Soket'ten hoslandigini hatta ondan gizli Soket'le bulustugunu anlatir. Ablasinin mutlulugu icin her seyi yapmaya hazir olan Sadhana'nin ise bu hain plandan haberi yoktur.

Deli Divane 6. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi