29 Mart 2024 Cuma - Elif 673. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 21 Şubat Çarşamba Elif 673. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 21 Şubat Çarşamba
HaberTL.com

Elif 673. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 21 Şubat Çarşamba

20 Şubat 2018 - Son Güncelleme 20.02.2018 21:23 5071 Yorum Yap

Elif 673. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 21 Şubat Çarşamba

Kanal 7 ekranlarının sevilen Elif dizisi 673. Yeni Bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Elif 673. Bölüm fragmanı dizinin res..

Kanal 7 ekranlarının sevilen Elif dizisi 673. Yeni Bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Elif 673. Bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Elif 673. Bölüm - 21 Şubat 2018 Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. İşte Elif 673. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Vildan konaktan gitmemek için Tarık'ı tehdit edecektir. Vildan'ın ani hamlesi Tarık'ı çok zor durumda bırakır. Diğer yandan Melek'se geçmişe dair bir şeyler hatırlamaya başlamıştır.

MELEK'İN HAFIZASI YERİNE Mİ GELİYOR?

Vildan bildiklerini konaktaki herkese açıklayacağını söyleyerek Tarık'ı tehdit etmiştir. Tarık ise nefesini tutmuş Vildan'a bakarken Vildan herkesi şaşırtacak bir açıklama yapmıştır. Zor durumda kalan Tarık ise bir yolunu bulur ve hemen durumu toparlar. Parlaysa Macide'nin gözüne girmek için konağa gelir. Ancak Süreyya'nın sürekli ön planda tutulması Parla'nın sinirlenmesine neden olur. Diğer yandan Tülay, Melek'e geçmişi hatırlatmak için elinden geleni yapar. Melek hiç beklemediği biranda geçmişe dair bir şeyler anımsamaya başlar. Peki Melek neyi hatırlamıştır?

Elif 673. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 13
3
4
1
5
0
0
0
YorumlarToplam 5 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
    A
    7 yıl önce
    AYŞEGÜL
    Valla süper oldu serap hanım biraz daha yeseydi dahada iyi olurdu
    3  0 Yanıtla
    S
    7 yıl önce
    Serap
    önceki bölümlerden daha çok bu bölüm güzeldi takın dayağı yeyince kuzu gibi oldu ayşegül hanım az bile yedi dayak emoticon
    5  0 Yanıtla
    A
    7 yıl önce
    AYŞEGÜL
    Serap hanım çoktan dir sopa yememistı ellerine sağlık çok güzel oldu tarığa
    3  1 Yanıtla
    s
    7 yıl önce
    Serap
    vildan eline koluna sağlık az daha vursaydın tarıka ne vardı sanki neyse tarık iyi bir dayağı hak etmişti zaten özet için teşekkürler.
    3  1 Yanıtla
    Tüm Yorumları Göster (5)
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi