29 Mart 2024 Cuma - Elif 675. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 23 Şubat Cuma Elif 675. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 23 Şubat Cuma
HaberTL.com

Elif 675. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 23 Şubat Cuma

22 Şubat 2018 2180 Yorum Yap

Elif 675. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 23 Şubat Cuma

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif 675. Yeni Bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Elif son bölüm izle. Elif 675. B&oum..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif 675. Yeni Bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Elif son bölüm izle. Elif 675. Bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Elif 675. Bölüm - 23 Şubat 2018 Perşembe akşamı ekranlara gelecek. İşte Elif 675. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..
 
Süreyya, Kerem'in başka bir planı olduğunu duyunca çok üzülür ancak Kerem'in daveti ile bu üzüntüsü kısa sürer. Rana ise Tarık'tan intikam almak için ona yeni bir oyun hazırlar.

Süreyya, Kerem için sürpriz hazırlamışken, Parla ile Kerem'in yemeğe çıkacaklarını duyunca hayal kırıklığına uğramıştır. Kerem'in Parlayla başbaşa yemeğe çıkacaklarını düşünen Süreyya ise aslında mezunlar yemeğine gideceklerini öğrenince rahatlar. Kerem'se mezunlar yemeğine Süreyya'yı da davet eder. Ve bu davet karşısında yeniden ümitlenen Süreyya hemen hazırlanmaya başlar. Süreyya hazırlanırken Parla ise hastalanır ve aniden yemeğe gitmekten vazgeçer. Diğer yandan Rana, Hümeyra ile yakın arkadaş olmayı kafasına koymuştur. Tarık ile Hümeyra'yı yemeğe çağıran Rana, Tarık'a büyük bir sürpriz hazırlar.

Elif 675. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi