20 Mayıs 2024 Cumartesi - Elif 694. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7 Elif 694. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7
HaberTL.com

Elif 694. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

21 Mart 2018 2053 Yorum Yap

Elif 694. bölüm özeti ve fragmanı izle - Kanal 7

Elif 694. Bölüm izle - 22 Mart 2018 Perşembe Sevilen dizi Elif'in 694. yeni bölümünde yıllardır hay..

Elif 694. Bölüm izle - 22 Mart 2018 Perşembe

Sevilen dizi Elif'in 694. yeni bölümünde yıllardır hayalini kurduğu bir projeyi tam gerçekleştirmek üzereyken Hümeyranın projeden vazgeçmesini istemesi ile kafası karışan Kerem düşüncelerini şirkettekiler ile paylaşır. Projeden sorumlu olan Yunus'la Süreyya ise Kerem'e destek olmaya çalışır.

Şafak, Jülide’nin kendisine karşı 1 şeyler hissettiğini anlayınca çok mutlu olacaktır. Jülide’nin yanından ayrılıp eve döndüğünde annesinin kendisiyle evlendirmek istediği Alev ile karşılaşan Şafak onu görmezden gelir. Alev'se Şafak’ın dikkatini çekmek için hemen arekete geçer. Şafak’ın kendisinden hoşlandığından iyice emin olan Jülide ise her ne kadar duygularını bastırmak istesede, aşkının gücüne karşı koyamadığını fark eder. Diğer yandan Kerem ablasının isteğini düşünmektedir. Şirkette ise herkes heyecanla çalışırken Kerem’in durgunluğu dikkat çeker. Peki Ablasının isteğinini herkese açıklamak zorunda kalan Kerem nasıl bir tepki ile karşılaşacak?

Elif 694. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
0
0
1
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi